Saturday, July 29, 2006

 

Karaoke

Et siis käisime kontserdil ükspäev- kuulamas Tajo Kadajat ja Jassi Zahharovit laulmas Alendri laule. Vaatamata meeletutele kiidusõnadele ja kolm korda tagasiplaksutamisele, lahkusin mina küll pettunult, kuna tegu oli pesuehtsa karaoke-esinemisega. Makilt tuli muusika, millele siis püüti peale laulda nagu ehtsas põhjanaabrite meelisajaviitetegevuses. Jassi küll suutis kenasti muusikas üle laulda, aga teine esineja küll mitte. Karaoke-efekti võimendas veelgi nende piinlikult korda-mööda lavapeal käimine. Kas Tajo on kapis?
Comments:
Mhmh, nägin selle ürituse reklaami juunis Terevisioonis. Seal lastakse üsna tihti esinejatele muusikat lindilt, otsesaade ikkagi ju! Ounou. Mikrofonid on ka rekvisiidina kätte antud. Ja ei Jassi ega see Tajo ei suutnud täpselt sõnu järgi laulda, muigutasid pidevalt valesti. Minu jaoks langesid samasse kategooriasse Jüri Homenjaga, kes kohe üldse oma laulude sõnu ei tea. Ja ega see Jassi teab mis arukas poiss ei ole... Häält on, aga see on ka kõik, mis tal pakkuda on. Don't talk, just sing :)

Tajo tundus projekti kaasatud olevat ainult sellepärast, et ta oli Alenderi sõber ja teadis seepärast rohkem ja oskas maeiteamillega paremini aidata. Lood olid nad lindi järgi laulma õppinud. Et kui muidu arvasin, et oi, lahe ettevõtmine neid Alenderi laule laulda, siis see väike nimetatud asjaolu muutis (minu jaoks) selle projekti kõigest odavaks järeleaimamiseks.

No respect whatsoever.
 
Ma ei ole juunis mingis Terevisiooni saates käinud. Nii et see kommentaar on täiesti vale.
Samas on aga fonogrammidega esinemine levinud juhul, kui ei ole võimalik suurt orkestrit kasutada. Ja sellel tuuril paraku seda võimalust pole.
Pole mõtet ka nii ülikriitiline olla. Elu ei paista ainult ju läbi tankipilu.
 
Päris Tajo?????
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?