Wednesday, May 04, 2005

 

..paar kuud vaeva ja kraad kogu eluks

m�ttemaailm
Küll elu on ikka mitmekesine ja variatsiooniderikas kui igal hommikul ärgates nii 9 paiku samaaegselt kardinate eest lükkamisega lülitad tööle oma suurima sõbra ja veedad ülejäänud päeva vaid tema seltsis. Päeva kõrghetked on loomulikult köögiskäigud, nii väiksemate lohutuste leidmiseks kõige seeditava näol, või siis ka suurema kõhutäie otsingud. No ja lohutust on sellise elu puhul vaja, sestap külastangi piisavalt tihedalt ka kaubandusketti, et soetada masendustõrjet..peaks mainima, et tõhusat antidepressiivset digesteeritavat vahendit sealt küll leida ei õnnestu, kuid ometi suudan end pakutavagagi ära petta. Mõneks ajaks. Enesepettu on vaja ka sellise käitumise tulemustega hakkama saamiseks, ehk et jaanalinnuna ei vaata ma kunagi sularahaautomaadis kontojääki, poearvele püüan tähelepanu mitte pöörata ja jumal hoidku end kaalumast!
Kõige selle jama sees on vaja enda elu veelgi huvitavamaks muuta ja mõtiskleda sügavalt järele mida oma eluga edaspidi peale hakata, mis on minu väljavaated, kas mu senised valikud on olnud õiged, mis saab kui.., kas äkki.., no ja parimal juhul siis saaks teisigi natukene hulluks ajada...see pole mu väga veel õnnestunud, kuid hirmsasti tahaks tüli norida mõttetutel teemadel, tekitada intriige..
..no aga elu ongi raske, peaasi et igav ei ole
Comments:
Kui sul õnnestub see antidepressantne digestiivne vahend kaubandusketist leida, ole hea anna mullegi teada. Hädasi ja kiiresti oleks vaja!
 
Post a Comment

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?